• Op 26 en 27 september 60% korting op Westpaw knuffels
  • Pak de 60% korting met Vouchercode: WEST60
Gratis verzending NL en BE
Voor 16.00 besteld - Zelfde dag verzonden
30 dagen retour recht
Telefoonnummer: +31 (0)418 - 653115

Verzendmogelijkheden

Verzendwijze

Uw bestelling wordt als pakket verzonden. Wij verzenden met PostNL.

Werkwijze PostNL voor pakketpost:

Wij sturen u op het aangegeven e-mailadres de track en trace code, hiermee kunt u controleren wat de status is van uw bestelling en wat het te verwachten aflevermoment wordt.

Zodra het pakket door Postnl ontvangen is heeft u de mogelijkheid om afleverlocatie en aflevermoment te wijzigen.

U bent thuis

Het pakket wordt afgegeven. Bij leveringen van een grotere waarde zult u moeten tekenen voor ontvangst.

U bent niet thuis, afgifte bij de buren is mogelijk

Als u niet thuis bent zal de bezorger uw pakketje af proberen te geven bij de buren. Bij u in de bus wordt door PostNL een briefje gedaan met de melding dat de chauffeur bij u aan de deur is geweest en dat het pakket bij de buren afgeleverd is. Lukt de aflevering bij de buren niet, dan krijgt u een briefje in de bus met het bericht wanneer het pakketje opnieuw aangeboden zal worden. Dat zal normaal gesproken op de eerstvolgende werkdag zijn.

U was twee keer niet thuis

Als u ook de tweede keer niet thuis bent op de aangegeven tijdsindicatie, dan ontvangt u een nieuw bericht waarop staat op welke wijze u in bezit kunt komen van het pakket.

U weigert het pakket te ontvangen, of u haalt het pakket niet op bij het afhaalpunt

Op het moment dat wij een bestelling verzenden bent u zelf verantwoordelijk voor extra kosten die ontstaan t.g.v. het weigeren van een pakket, dat wil zeggen dat als u een pakket aan de deur weigert, of niet afhaalt op het afhaalpunt, de kosten van terugzending bij u in rekening worden gebracht.

Track & Trace

Zodra uw pakket door PostNL in haar distributiecentrum is gescand, krijgt u van PostNL per email informatie over uw bestelling. U kunt naar track&trace van Post NL gaan en daar uw track&trace code en postcode van het verzendadres invullen. Zo kunt u precies volgen waar uw pakket op dat moment is.

Laatst bekeken